Cura Facial

A +imatge podràs gaudir de múltiples serveis i tractaments per cuidar la teva pell.

Pèeling Facial

Elimina les capes superficials de la pell produint una neteja profunda del poro i una millora dels aspecte de la pell.
El peeling és el primer pas en el tractament de la pell per optimitzar la neteja, fortificació, oxigenació, hidratació, regeneració i reafirmació.

Tractaments Antiedat… Un tractament diferent per casa edat.

Tractament Multi-Vita – Còctel multivitaminat – Ideal a partir de 50 any

Un tractament redinamizador, amb actius potents que lluiten contra els signes de l’envelliment cutani de les pells madures. Ambient vellutat, aromes subtils i especiats per a aquest tractament anti-edat. Tot comença amb la neteja de la pell seguida del modelatge amb olis preciosos anti-edat. Autèntic tractament tensor anti-edat, aquest modelatge exclusiu amb escuradents ataca amb precisió les arrugues per a una acció local. Es estimulen els teixits, es remodelen, s’activen els intercanvis. Relaxació intensa en aplicar la mascareta, abans d’aplicar la Crème Absolue, per a una bellesa en el seu apogeu.

Trataments Oxigenants

Phyts ha creat l’Énergie Vitale, un producte dirigit i dedicat a les pells que necessiten recuperar la seva vitalitat. Dediqui un instant a lliurar-se a les mans d’experts d’estètica natural. Sensacions fresques, textures cremosa lleugeres i valuosos principis actius que vitalitzen i recuperen la brillantor de la pell … Tot comença amb una suau neteja, seguida d’un modelatge signatura Phyt ‘si operacions revitalitzants per aconseguir l’equilibri de la pell. A continuació, es deixa actuar la frescor de la màscara Reviderm revitalitzant per acabar amb les notes verdes de la crema de cura final. La pell respira, quedant activa, revitalitzada i visiblement més fort per aconseguir un to encara més brillant.

Cura hidratant – Aqua Phyt’s

Deliciós bany d’hidratació amb certificació ecològica per a pells seques o normals a mixtes. Unes gotes de frescor per relaxar la pell. Deixeu-vos captivar per les agradables sensacions amb notes ametllades-afruitades d’aquest tractament equilibrant de l’aigua.
Autèntic ball de mans i dits, frecs i pressions se succeiran amb una gran fluïdesa. El temps s’atura … La pell es rehidrata.
El despertar dels sentits comença amb una neteja / exfoliació amb un ram d’actius ecològics refrescants (llimona, revetlla, romaní, lavandín). Després, el massatge envoltant, al menú: Menta piperita tònica, Palmarosa regeneradora, Aloe Vera i Àcid Hialurònic, autèntica trampa per a l’aigua, els dos pilars del tractament.
Sentirà un abandonament total durant l’aplicació de la mascareta, mentre la pell aprofita al màxim la pluja d’actius beneficiosos. Per acabar, la pell estarà protegida i equilibrada, gràcies al Fluid o a la Crema Hidratant, segons el seu tipus de pell.