Personal Trainning

Al nostre centre, ens preocupem del teu estat en totes les matèries. Per aixó t’oferim un servei de Personal Training. Et posem a la teva disposició tècniques novedoses impartides per personal altament qualificat i Llicenciats en Ciències del Esport.

Hipopressius Low Pressure Fitness

És un sistema d’entrenament respiratori i postural innovador. LPF combina stretching miofascial i exercicis neurodinàmics i hipopressius juntament amb la metodologia didàctica més avançada en ciències de l’exercici físic. Els excessos de pressió intraabdominal generen un impacte negatiu sobre diferents parts del cos com l’esquena, l’abdomen i el sòl pelvià. LPF se centra en disminuir la pressió aconseguint així, uns músculs més tonificats i elàstics, millores respiratòries i una columna sana. Els mals hàbits posturals o la inactivitat física provoquen desequilibris i debilitats musculars que poden derivar en diferents problemes.

Mal d’esquena, hèrnies, incontinència urinària i fins i tot la “antiestètica” panxeta són només alguns exemples. LPF ajuda a prevenir i rehabilitar aquests problemes. Tant esportistes d’elit com a persones sedentàries podran beneficiar-se de la pràctica de LPF. El nostre programa formatiu està dissenyat perquè els professionals de la salut i l’exercici físic puguin especialitzar-se en la matèria. Posem en mans dels nostres alumnes una eina eficaç amb la qual abordar aquests problemes tan comuns en la població.

La pràctica regular d’LPF proporcionarà en poques sessions:

  • Reeducació Postural
  • Disminució del perímetre de la cintura
  • Recuperació del sòl Pèlvic
  • Millores Respiratòries
  • Millores de la Funció Sexual

Electrofitness Justfit EMS sense cables

¿Com funciona Justfit EMS?

La base de l’entrenament Justfit és coneguda originàriament de la rehabilitació mèdica: els músculs són estimulats amb impulsos elèctrics de baixa freqüència. Un impuls elèctric des de l’exterior completa la contracció muscular causada voluntàriament.
¿Quins són els avantatges de JUSTFIT? Comparat amb la tecnologia tradicional EMS, el sistema informàtic de justfit és una tablet, que es comunica a través d’un canal wifi encriptat amb el maquinari que crea l’impuls elèctric en l’equip justfit. Amb Justfit no hi ha límits, ja que l’usuari té llibertat de moviment amb la tecnologia sense cables.
Una altra gran avantatge de l’EMS és que les calories no només es cremen durant la sessió d’entrenament, sinó també el 2n- 3r dia després de l’entrenament.

BENEFICIS DEL SISTEMA JUSTFIT

  • Crema fins a 3000 kcal per sessió
  • Sempre estaràs acompanyat per un entrenador personal
  • Eficaç en la rehabilitació de lesions
  • Antiestrès